Varaschin

Vanjski namještaj uvelike određuje atmosferu i diktira prvi dojam  o prostoru. Kao lider u proizvodnji vanjskog i vrtnog namještaja u svijetu tvrtka je Varaschin.

Varaschin namještaj

Tvrtka iz regije Veneto  izradom namještaja kao i dodataka bavi  se  još od 1969. godine. Kako bi uvijek bili u korak s vremenom inspiraciju crpe  iz najrazvijenijih stilskih scenarija kao i suvremenog dizajna.

Stručnost tvrtke temelji se na dobrom poznavanju obrtništva kako i proizvodne vještine. Savršeno kombiniranje oblika i funkcije koje uz to zadržava udobnost u središtu dizajna  idealna je kombinacija.

Varaschin poziva ljude da žive na otvorenom te  budu u kontaktu s prirodom  kako bi se spojem udobnosti i ergonomije postigla psihofizička dobrobit.

Outdoor Therapy –  kvalitetu proizvoda također daje visoka vještina izrade i korištenje prvoklasnih materijala kao što su sintetička vlakna, akrilne tkanine, drvo, aluminij, keramika itd.

“Vraschin proizvode izrađuju međunarodno poznati dizajneri i stručnjaci u umjetnosti. Spajanjem tradicije i inovacije postižu moderan dizajn.”

Varaschin galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas