Art Interijeri

Tvrtka ART INTERIJERI – KUHINJE 2000 d.o.o. na tržištu uspješno posluje od 1999. godine. U ponudi su renomirani talijanski programi namještaja (Molteni, Modulnova, Cattelan, Lago, Doimo cucine, Varaschin, Calligaris, Pedrali, Saba, Ditre..), sobnih vrata (Rimadesio, Lualdi) podnih obloga Garbelotto i rasvjete (Flos, Foscarini, Lodes, Axolight..). Spoj vrhunskog dizajna i kvalitete po prihvatljivim cijenama dostupni su uz stručnu uslugu savjetovanja dizajnera Art Interijera.

ŠTO MOŽEMO UČINITI ZA VAS?

Ekipa iskusnih interijerista spremna je u skladu s Vašim željama i potrebama opremiti i oplemeniti Vaš interijer. U našoj ponudi pronaći ćete široki izbor namještaja za uređenje vila, hotela, uredskih i javnih prostora.

Ponudu smo zaokružili rasvjetnim tijelima, vrhunskim parketima te sobnim vratima kako biste u našim luksuzno i inspirativno uređenim salonima u Splitu i Zagrebu pronašli sve što Vam je potrebno da bi se realizirali uspješni projekti opreme poslovnih i privatnih prostora.

Osim vlastitih salona, Art interijeri imaju partnere diljem Hrvatske. Transport robe iz Italije se realizira svakog tjedna kako bi isporuke namještaja za klijente bile u što kraćim rokovima.

Za naše stručne savjetnike, arhitekte i dizajnere s dugogodišnjim iskustvom, svaki projekt predstavlja novi izazov. Od mini kuhinje do zahtjevnih projekata cjelovitog opremanja, rado ćemo saslušati Vaše želje i potrebe, sagledati zadani prostor i ponuditi Vam najbol

Iza nas su brojni projekti u kojima smo zajedno s korisnicima i projektantima, osmislili ugodan i funkcionalan prostor.

OSNOVNE INFORMACIJE

Tvrtka: ART INTERIJERI – KUHINJE 2000 d.o.o
Sjedište i adresa: Trg Hrvatske Bratske Zajednice 4, Split
Matični broj subjekta: 060156583; Trgovački sud u Splitu
OIB: 21462377208
Matični broj: 01431307
Temeljni kapital: 1,4 mil. Kn
Članovi uprave: NENAD JANKOVIĆ – član uprave

ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d. RIJEKA,
IBAN: HR8024020061100607536