Molteni & C

Kvaliteta u svakom detalju, promišljena elegancija  i luksuzan izgled, obilježja su koja opisuju  brand Molteni&C.

Molteni & C namještaj

Kvaliteta u svakom detalju, promišljena elegancija  i luksuzan izgled, obilježja su koja opisuju  brand Molteni&C.

Gotovo stogodišnja tradicija proizvodnje osigurava superiornost tehnologije, u spoju umjetnosti i dizajna koji nadilazi vremenske okvire, te predstavlja kolekcije za cjelovito opremanje doma.

Odlika branda Molteni&C je suradnja s najpoznatijim arhitektima i dizajnerima suvremenog doba, te je rezultat unikatan i glamurozan namještaj u prepoznatljivom duhu Molteni&C branda.

“Novi zamah u kreiranju identiteta tvornice, proizvodnje i prisustva na tržištu Molteni&C, dobiva 2016.g  dolaskom Kreativnog Direktora, belgijskog arhitekta i dizajnera Vincent Van Duysena. Njegov prepoznatljiv pristup i potpis objedinjuju sve odlike Molteni&C stila – kombinaciju sistemskog, komponibilnog i komadnog namještaja za kreaciju jedinstvenog, udobnog  i višefunkcionalnog doma.”

POVIJEST TVRTKE MOLTENI & C

Angelo Molteni, 1934.g. pokreće vlastitu tvrtku u Giussanu.  Njegova obrtnička radionica ubrzo je postala sinonim za namještaj visoke kvalitete. 50tih godina tvrtka je brojala preko 60 ljudi, te nadilazi okvire obrtničke radionice i etablira se kao uspješna tvornica, koja je opstala do danas i postala međunarodno poznata. Tvornica je i dalje pod okriljem generacija obitelji Molteni, čija predanost i vizija je omogućila razvoj proširene grupacije, uključivši u svoj portfolio i eksluzivan brand kuhinje Dada, te uredski namještaj Unifor.

Grupa Molteni&C danas je prisutna s preko 600 prodajnih mjesta diljem svijeta, potvrđujući snagu talijanske tradicije, suvremenog dizajna i bezvremenske kvalitete namještaja.

HIGHLIGHT: „Heritage Collection“

Spajajući prošlost i sadašnjost, Molteni&C posvećuje posebnu pozornost širem kulturnom konktekstu i očuvanju klasika talijanskog dizajna. Prilikom obilježavanja 80-godišnjice postojanja tvrtke, Molteni&C predstavlja „Heritage Collection“ oživljavajući klasike komadnog namještaja s potpisom Gio Pontia, renomiranog arhitekta i dizajnera namještaja iz sredine 20.stoljeća. Eksluzivno dizajnirane fotelje, stolovi i detalji iz limitiranih serija postaju dio Molteni&C ponude.

Komode

Kreveti

Ormari

Sjedeće garniture i fotelje

Stolice

Stolovi

TV kompozicije

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas