Miniforms

Teškim radom, velikim mozgovima i istančanim ukusom, Miniforms je došao do razine velike tvornice koja nudi pregršt funkcionalnih i estetski lijepih proizvoda koji će Vaš prostor učiniti originalnim I posebnim.

Miniforms namještaj

Iako mu je bilo samo osamnaest godina, bio je veoma zreo pa je tako Luigi Bardini, već tada znao, da želi biti poduzetnik, odnosno baviti se biznisom.

Budući da je od nekuda morao krenuti, počeo je prodavati spajalice lokalnoj industriji te je u tome bio jako dobar. Nakon samo dvije godine kao prodajni predstavnik, odlučio se prebaciti sa spajalica na drveni namještaj, osnivajući tvornicu uz pomoć dva partnera.

INVETA je počela kao trojka, ali je nakon dva mjeseca dobila novo ime i jednog vlasnika. U sljedećih trideset godina svašta se dogodilo. Kao i svaki početak priče krenulo je od prvog neuspjelog proizvoda, kako bi na kraju došlo i do prvog velikog uspjeha.

Godine 2009. Luigi je tvrtku predao svojim sinovima Alessandru, Matteu i Mariu. U ovom trenutku od tada se nekoliko stvari promijenilo. Birani su mladi dizajneri, više se ulagalo, a zbog želje da se istaknu napravili su nekoliko inovacija u dizajnu namještaja. Oblici su postajali zaobljeni, a proizvod je postao ikoničan i avangardan, ali prije svega šaren.

Zapravo, iako su uvijek voljeli boju, Miniforms ju je uvijek koristio oprezno. Ali sa strahovima se treba otvoreno suočiti, pa smo se prvo upoznali s jakim bojama, poput žute, crvene i zelene. U početku je bilo čudno vidjeti tako živahno sjedalo! Zatim smo se sprijateljili s bojama, postali samopouzdaniji i počeli eksperimentirati sa širom paletom punom različitih nijansi

“Kao i sve transformacije, izgradnja brenda zahtijeva vrijeme. Odlučili su se kloniti etiketa, jer u konačnici samo rade ono što vole, i to rade s ponosom. Kako kažu, ako smo vezani za tradiciju, to nije zato što je pomodna, nego zato što smo odrasli na ovim prostorima i s takvim načinom rada.”

Miniforms galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas