Lago

Brend koji Vam svojim proizvodima omogućuje da u svoj dom unesete originalnost i razigrate prostor

Lago namještaj

Upoznajte Lago, brend koji Vam svojim proizvodima omogućuje da u svoj dom unesete originalnost i razigrate prostor. Naime, u izradi svojih proizvoda, Lago je uključio maksimalnu kreativnost i poigrao se sa staklom, na način da staklo čini konstrukciju namještaja, odnosno mijenja izgled klasičnih nogica. Na taj način stvara se dojam da namještaj lebdi u zraku.

Naravno osim stakla kao baze, može se pronaći i namještaj s konvencionalnijim konstruktivnim rješenjima, ali uz razigranost obrada fronte u pomno osmišljenoj kolekciji boja i grafičkih printova na staklu.

“Zavirite u inovativnu ponudu kojom ovaj brend raspolaže i pustite mašti na volju.”

POVIJEST TVRTKE LAGO

Povijest Laga seže od kraja devetnaestog stoljeća, kada je Policarpo Lago započeo svoju karijeru kao obrtnik obrađivač drveta u plemićkim vilama i venecijanskim crkvama. Sljedeća generacija nastavila je tradiciju, pokrenuvši proizvodnju spavaćih soba, a kasnije i ulaznog namještaja.

Danas je Lago globalno prisutan te uključuje više od 400 pažljivo odabranih prodavaonica namještaja i brojne prodavaonice pojedinačnog brenda LAGO u gradovima diljem Italije i Europe.

Svoj brend opisuju kao višestanični organizam koji se hrani raznolikošću, iskorištavajući je najbolje, šireći se daleko izvan granica svog sjedišta, uključen u kontinuirano stanje utjecaja koje donosi beskrajnu novu energiju i ideje.

Zavirite u inovativnu ponudu kojom ovaj brend raspolaže i pustite mašti na volju.

Lago galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas