Publikacija: Dedonlink na članak.

Nedavno je Milan bio domaćin 57. izdanju Salone de Mobile, najvećeg i najutjecajnijeg sajma namještaja na svijetu. S ozbiljnim minimalističkim štandom kojeg je dizajnirao GamFratesi, DEDON je istraživao temu ‘kod kuće u prirodi’, dok su gosti iz cijelog svijeta stizali u Milan.

DEDON štand pružio je savršenu postavu za lansiranje AIIR od strane GamFratesi, suvremenog oblika stolice za indoor i outdoor. Prva kolekcija koja uključuje injekcijsko prešano sjedište. AIIR ima sužene noge od tikovine i lagani i prozračan dizajn označen vertikalnim prorezima na naslonu. Već u isporuci, AIIR će uskoro biti dostupan u vodećim trgovinama namještaja širom svijeta.

Posjetitelji DEDON štanda također su uživali u pregledu modularnog modela otvorenog salona BREA Edwarda Barber & Jay Osgerbya. Izuzetno udobna i beskonačno prilagodljiva, BREA ima tapecirane dijelove koji izgledaju i čvrsto i postojano, ali se u trenu mogu skloniti sa sjedišta i naslona.

Još jedan vrhunac DEDON štanda bio je nagrađivana MBRACE kolekcija Sebastiana Herknera koja je pokazala dvije uzbudljive nove boje, baltičke i morske soli. Soba je također ponudila i pregled CIRQL-a, nove rukotvorine iz zbirke Wernera Aisslingera. Uz nastup na sajmu, CIRQL je imao vlastiti izložbeni prostor u gradu Via Durini.