Dada

U potrazi ste za modularnim, ugradbenim kuhinjama s otokom ili poluotokom koje se uklapaju u stil svakog doma?

Dada kuhinje

Predstavljamo Vam Dada kuhinje, talijanski brend za kvalitetne i dizajnerske kuhinje. Njen početak datira još od davne 1926.g. kada je nastala mala stolarska radionica koju je osnovao Angelo Garavaglia. Garavagliini najstariji sinovi ulaze u posao, dajući život tvrtki “Angelo Garavaglia e figli”, tvornici namještaja. Pedesetih godina prošlog stoljeća tvrtka se proširila izgradnjom prvih industrijskih skladišta te je poslovanje prešlo na serijsku proizvodnju ormara i kuhinja.

“Postizanje luksuznog i jedinstvenog izgleda koji sve ostavlja bez daha, jamčimo Vam da ćete postići upravo odabirom ovih kuhinja.”

POVIJEST TVRTKE DADA

Na poticaj Gaetana Garavaglije nastao je novi brend DADA, namještaj za visoku kuhinju, koji je postao logo tvrtke, napuštajući stari akronim “Angelo Garavaglia e figli”. Od male radionice posvećene izradi namještaja te vrata i prozora, posao se širio i transformirao sve dok 1950-ih nije postao tvornica namještaja i kuhinja za masovnu proizvodnju. U blizini starog laboratorija izgrađene su nove industrijske hale. Potaknuti gospodarskim procvatom i inovativnim impulsom koji su dali sinovi osnivača (Pierino, Lorenzo, Virginio i Gaetano), širenje se nastavilo i 1972. godine naziv tvrtke je promijenjen u “DADA, namještaj visoke kuhinje”. Posao se preselio u nova i moderna skladišta u Meseru (MI), gdje se i danas nalazi. Stil tvrtke transformiran je kroz suradnju s inovativnim dizajnerima kao što su Angelo Cortesi, Georges Coslin i Giovanni Offredi,

prednosti kuhinja dada

Dada kuhinje krasi inovativan sustav otvaranja s iznimno tankim vratima (samo 13 milimetara), kontrast između debljine na stranicama (tanke) i radnih ploča (deblje), izmjena između težina i materijala za postizanje sofisticiranog, dinamičnog učinka i bez vidljivih ručki što daje dojam neprekidne cjeline.

Galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas