Novo u Art Interijerima – garnitura Avant-Après, inovativni dizajn dizajnera Sergia Bicega za Sabu.

Fleksibilna garnitura mekanih i zavodljivih oblika, ostavlja dojam prozračnosti prostora, a nadasve zadivljuje brojnim mogućnostima transformacije, zahvaljujući jedinstvenom naslonu za ruke koji se može postaviti na različite pozicije duž cijele baze sjedala garniture.

Garnitura Avant-Après se prilagođava potrebama ukućana – jednostavnim pomicanjem udobnog i ojastučenog rukonaslona garnitura se transformira u različite sastave – za odmor, za čitanje, za druženje s prijateljima ili za poslijepodnevni odmor

Efektan dodatak oblikovanju garniture čini pomični drveni stalak koji se postavlja duž sjedećeg dijela garniture, a ima funkciju stolića, služi za odlaganje knjige, novina, osvježenja. Na raspologanju je široka paleta boja, materijala, navalake garniture se mogu skinuti i perive su, pa je i održavanje jednostavno.

Garnitura Avant-Après je atraktivan dio interijera, s potpisom renomiranog dizajnera Sergia Bicega za Sabu, a osim vrhunske estetike krase je kvaliteta, udobnost i fleksibilnost.