Publikacija: Artinterijerilink na članak.

Nova godina donosi novi Tribù katalog ispunjen nadahnućem za nadolazeće mjesece života na otvorenom. Dodali su neke od najprodavanijih zbirki i uveli nove stolove, stolice i pribor u upečatljivom i lijepom dizajnu.

Piergiorgio Cazzaniga je ažurirao svoju CTR kolekciju elegantnim Meridienne krevetom, odgovarajućim ležajem istolom, svaki dizajniran oko bešavnog, prahom presvučenog, cjevastog okvira.

Osvježite svoju otvorenu blagovaonicu jednostavnim, kružnim T-stolom Marc Merckx i Monica Armanijevim naslonjačima Regista.

Naš Nox stol je dovoljno dug da sjedne cijela obitelj i prijatelji, a njegov segmentirani top od lava kamena je otporan na vodu,toplinu,mraz,mrlje i ima UV zaštitu.Upotpunite prizor s Nodi stolcima Yabu Pushelberg.

Grupirani u različitim veličinama, Marc Merckxovi Hexagon bočni stolići u tikovini i glaziranom lava kamenu podsjećaju na divovske formacije Giantovih brežuljaka koje ih nadahnjuju. Kao i svi Tribu dizajni, Hexagon radi lijepo sam ili u kombinaciji s komadima iz naše cijele palete otpornih na vremenske uvjete. Zabava dolazi s mješavinom koja vam odgovara.

Prirodni materijali, tkanine i završna obrada i bezvremenski dizajn odlika su Tribu kolekcije koja će nadolazeće mjesece boravka na otvorenom učiniti ugodnima i nezaboravnima.

Cijelu ponudu Tribu Outdoor kolekcije provjerite u salonima Artinterijeri u Zagrebu i Splitu.