Još manje od 24h do 57. izdanja Salone del Mobile.Milano, najvažnijeg međunarodnog događaja u svijetu dizajna i namještaja.

Pripreme su u punom zamahu za Salone del Mobile.Milano, vodeći međunarodni sajam, koji će se održati od 17. do 22. travnja s bogatim programom inovacija za više od 300.000 očekivanih posjetitelja iz preko 165 različitih zemalja.

Više od 2.000 izlagača bit će raspoređeno na izložbenom prostoru koji pokriva više od 200.000 m2, predstavljajući izuzetne proizvode i rješenja za suvremeni život i koji kombiniraju dizajn, tehnologiju, fleksibilnost i održivost.

2018 označava povrat dvogodišnjih događanja EuroCucina / FTK (Tehnologija za kuhinju) i Međunarodne izložbe kupaonice, koje se održavaju u godinama; Euroluce i Workplace3.0 održavaju se u neparnim godinama.

Kao i uvijek, izložbe u EuroCucina i FTK (Technology For The Kitchen) odredit će trendove i iskrenu inspiraciju: kuhinja budućnosti bit će međusobno povezano, višenamjensko i profesionalno mjesto, no ondje emocije uvijek budu velike. Slično tome, Međunarodna izložba kupaonica predstavit će širok raspon iznimno visokokvalitetnih proizvoda, odgovarajući na sve zahtjevniju potražnju za izvrsnim performansama s pogledom na opuštanje.

Pratite nas na našim društvenim mrežama i zajedno s nama otkrijte novitete.