Saba

Sabini projekti utemeljeni su na slobodi, poeziji i memoriji. Sloboda kao vodilja u potrazi za oblicima, poezija je poveznica ljepote boja i oblika. Svaki je proizvod pjesma za sebe i kao takav čini svaki prostor unikatnim i posebnim.

Saba namještaj

Sabini projekti utemeljeni su na slobodi, poeziji i memoriji. Sloboda kao vodilja u potrazi za oblicima, poezija je poveznica ljepote boja i oblika. Svaki je proizvod pjesma za sebe i kao takav čini svaki prostor unikatnim i posebnim. Memorija označava trajnost i kvalitetu proizvoda, nije da se hvalimo ali imamo klijente čije su Saba garniture već ušle u treće desetljeće svog trajanja.

 

Saba svoje proizvode na neki način voli oživjeti, voli da postanu dio nas, dio našeg života, te da nas kao takvi prate kroz vrijeme, kroz dobre i loše dane, suze, smijeh, ljubav i snove. To je jedan od razloga zbog kojih su garniture i ostali Saba proizvodi zamišljeni tako da ih možemo slobodno slagati po prostoru, baš onako kako nam u datom trenutku odgovara.

 

Svatko se od nas drugačije oblači, ima svoj stil, voli određene boje… Svatko od nas ima svoj životni stil i Saba na to odlično reagira velikim odabirom modela, materijala i oblika. Svatko od nas može pronaći nešto za sebe i personalizirati proizvod kako bi dodatno uživao u njemu.

“Zanimljivo je da je Saba jedna oda rijetkih tvrtki u području izrače namještaja koju vodi žena. Svojom vizijom te estetikom i humanističkom pristupu poslovanju tvrtku je dovela do uspjeha.”

POVIJEST TVRTKE SABA

Prije tridesetak godine, točnije 1987. godine na sjeveru Italije, blizu Padove hrabra se poduzetnica odvažila osnovati jedan od danas prestižnih brendova u svijetu namještaja i sjedećih garnitura.

Zanimljivo je da je Saba jedna oda rijetkih tvrtki u području izrače namještaja koju vodi žena. Svojom vizijom te estetikom i humanističkom pristupu poslovanju tvrtku je dovela do uspjeha.

Želju da populaciji približi umjetnosti Saba osniva kroz suradnju s Antoniom Marrasom, poznatim po svojim modnim kreacijama. Za Sabu je oslikao nekoliko tkanina koje su karakteristične za New York liniju proizvoda. Uvođenjem novih, oslikanih materijala u svoj asortiman Saba unosi umjetnost i radost u domove svojih kupaca.

PREDNOSTI SABA NAMJEŠTAJA

 

Saba je dio grupacije Italian Design Brands čiji je cilj pristavljanje talijanskog dizajna interijera svijetu.

 

Saba u svom asortimanu osim sjedećih garnitura nudi fotelje, krevete te dodatke za dom poput stolića, stolica i slično.

Najprodavaniji model trenutno je My Taos koji se može složiti na pregršt načina i tako učiniti svaki dom posebnim.

 

Ukoliko ste u potrazi za novom, udobnom i posebnom garniturom, čekamo Vas kako bi Vam pomogli u odabiru i personalizaciji svog Saba proizvoda.

Saba galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas