Rimadesio

Rimadesio je brend poznat po visokokvalitetnoj i razvijenoj proizvodnji vrata, kliznih stijenki, regala, walk-in ormara i kolekcija komplementarnog namještaja.

Rimadesio namještaj

Nekada su vrata služila isključivo kao pregrada između dva prostora koje želimo odvojiti, međutim danas vrata mogu uvelike promijeniti i upotpuniti prostoj te podići razinu dizajna istog. Osim prostorija, moguće je i vizualno odvojiti prostor s velikim izborom kliznih stijena, koje i same za sebe izgledaju kao veliki estetski detalj u prostoru. Sve to i još mnoštvo drugog namještaja nudi firma Rimadesio.

“U toku s najnovijim trendovima i napretkom tehnologije, njihova ponuda se neprestano povećava i konstantno razvija u svom stilu. “

POVIJEST TVRTKE RIMADESIO

Brend osnovan u Desiju 1956. Od samog početka, velika vitalnost i snažna volja za eksperimentiranjem i inovacijama, orijentirani prije svega na proizvodnju stakla, primijenjeni su na njegovu proizvodnu strukturu, omogućujući mu da se brzo transformira u priznato i prestižni industrijski igrač.

PREDNOSTI BRENDA RIMADESIO

Rimadesio je brend poznat po visokokvalitetnoj i razvijenoj proizvodnji vrata, kliznih stijena, regala, walk-in ormara i kolekcija komplementarnog namještaja. U toku s najnovijim trendovima i napretkom tehnologije, njihova ponuda se neprestano povećava i konstantno razvija u svom stilu. Kažu da im je cilj nastaviti razvijati vlastitu kulturu dizajna i proizvodnu tehnologiju kako bi mogao ponuditi funkcionalno inovativne ideje koje su ekskluzivne s estetskog gledišta i mogu osigurati maksimalnu pouzdanost tijekom godina korištenja.

Upravo zbog toga, s Rimadesio namještajem nećete pogriješiti i možete biti sigurni da će vas služiti dugi niz godina.

Rimadesio galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas