Orme

Savršeno izdanje dizajnerskog namještaja, firma Orme, gdje se isprepliću inovativne ideje i kultura dizajna.

Orme ormari

Orme je uvijek bio referentna točka u dnevnom i noćnom sektoru namještaja. Izraz i sinonim stila, pažljiv prema evoluciji ukusa.

Orme je kao tvrtka sposobna interpretirati promjene, razumjeti potražnju, razviti rješenja s jedinstvenim dizajnom, gdje se estetika susreće s funkcijom, vraćajući udobnost i atmosferu. Cilj je postići kvalitetu i izvrsnost u sektoru namještaja za dnevnu i spavaću zonu.

Kako kažu, samo pomnim planiranjem moguće je postići konkretne rezultate koji vas vode do pozicije lidera. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u istraživanje i tehnologiju, Orme je danas ključni igrač na sceni kućnog namještaja. Optimiziranje procesa, usavršavanje detalja, traženje kvalitete i njegovanje odnosa: ovo je pobjednički pristup koji omogućuje, i omogućit će Ormeu da udovolji svakoj potrebi kupaca na vrijeme, čime postiže nove ciljeve i sve bolje rezultate.

“Orme je uvijek bio referentna točka u dnevnom i noćnom sektoru namještaja. Izraz i sinonim stila, pažljiv prema evoluciji ukusa.”

PREDNOSTI TVRTKE ORME

Naš je pristup usmjeren na kupca, nudimo aktualna rješenja, uključujući i ona po mjeri, s dizajnom i razinom kvalitete koji predstavljaju koncept Made in Italy.

Orme izrađuje dizajnerske kolekcije namještaja za dnevne i spavaće sobe. Nude segmentne, modularne asortimane koji se mogu prilagoditi prostoru. Njihova rješenja po mjeri, širok raspon elegantnih i pomno odabranih boja i završnih obrada te posebne tehnike obrade postoje kako bi jamčili besprijekorne rezultate koji zadovoljavaju kupca i štite okoliš.

Orme galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas