LeComfort

Brend koji stoji iza raznolike galerije modela namještaja, koja se sastoji od tri glavne kategorije, a to su: sofe, kreveti i fotelje.

LeComfort kreveti

Brend koji stoji iza raznolike galerije modela namještaja, koja se sastoji od tri glavne kategorije, a to su: sofe, kreveti i fotelje. Sinteza kvalitetnih tkanina i boja s luksuznim elementima i dodacima, krase  LeComfort, koji aplicira svoje kreacije inspiracijom proizašlom iz individualnosti svake osobe. Širok asortiman ponuđenih proizvoda potvrđuje neponovljivu kreativu i raznolikost.

Svi modeli LeComfort rezultat su skrupulozno proračunatog dizajna i dugogodišnjeg i dokazanog iskustva na tom području. Kombiniraju besprijekornu vještinu ručne izrade s najfinijim materijalima, čime mogu parirati i brendovima viših klasa.

LeComfort posebnu pažnju usmjerava na detalje u realizaciji svakog pojedinog modela, jamčeći vrijednost svog rada. Od uzdignutog ruba do agilnog šava, svaki sićušni detalj svjedoči o svjesnom i racionalnom putu završne kompozicije.

“Svi modeli LeComfort rezultat su skrupulozno proračunatog dizajna i dugogodišnjeg i dokazanog iskustva na tom području.”

PREDNOSTI TVRTKE LECOMFORT

Ići ukorak s vremenom kroz nove horizonte tehnologije unutar granica tradicionalne proizvodnje, za njih je imperativ. Pomična sjedala, nagnuti nasloni za glavu i podignuti nasloni za ruke samo su neki od primjera funkcionalnih predispozicija svojstvenih brojnim LeComfort modelima. Nevidljivi mehanizmi stvoreni da prošire i pojačaju iskustvo udobnosti.

Kvalitetni materijali u kombinaciji sa suvremenom funkcijom, u interakciji s dubinskim proučavanjem stila, tumače niz različitih estetskih sklonosti kako bi stvorili koncept dizajna u skladu s imaginarijom LeComforta

Svijet LeComforta uklapa se u tu ravnotežu koja je stoljećima dovodila čovjeka u prekrasan, ali nesiguran odnos s prirodom. Dizajniran na ljudskoj razini i posvećen zaštiti prirode, LeComfort pristup u svim fazama proizvodnje proizlazi iz bezuvjetnog poštovanja prema okolišu, prije svega zagovornika dobrobiti.

LeComfort galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas