Publikacija: Artinterijeri

LAGO predstavlja novi model kuhinje,nove materijale i novi dizajn.

Nova Fusion kuhinja, dizajn koji se igra volumenom i materijalima, predstavit će se tijekom Salone Internazionale del Mobile 2018 na Eurocucina

S volumenima namijenjenim za upotrebu različitih materijala stvarajući novi oblik kompozicijskog izraza, Fusion Kitchen, nova kuhinja koju je dizajnirala Daniele Lago, službeno će nastupiti na Eurocucina 2018 tijekom Salone Internazionale del Mobile u Milanu. Fusion Kitchen proširuje LAGO kuhinjski asortiman s modularnim rješenjima koja nude ekstremnu kompozicijsku slobodu.

Tri kompaktna bloka savršeno se uklapaju, stvarajući kromatski i materijalni kontrast koji naglašava susret izmeđurazličitih materijala. Središnja komponenta nalazi se u Wildwoodu, staroj hrastovoj hridi s trodimenzionalnim zrnima, a okružena je masivnim blokovima od mramora.

Fusion Kitchen, koji se može konfigurirati kao linearni ili kutni oblik otoka ili zida, iznenađuje svojim djelovanjem čvrste materijalnosti. LAGO također uvodi XGlass, novu tehnologiju za digitalno ispisivanje stražnje strane stakla, pretvarajući ga u profinjen, inovativni prevoditelj prirodnih elemenata, poput mramora.

XGlass daje staklenom mramoru izgled vene koji odražava bočne volumene kuhinje, stvarajući kontinuitet između protuprovalnih i kabinetskih vrata, a dostupan je u četiri varijante: Calacatta, Marble Gray, Nero Marquiña, Oxi Bronze. Ova nova verzija otvara svježe nove mogućnosti za dizajn i prilagodbu te se može koristiti u raznim kontekstima interijera i nizu namještaja, kao što je N.O.W ostava, koja se, u kombinaciji s Fusionom, može koristiti za stvaranje jedinstvenih kombinacija materijala.