Garbelotto

Ljubavna priča prema drvu koja traje 70 godina.

Garbelotto parketi

Ljubav obitelji Garbelotto prema drvu i dugogodišnje iskustvo te kontinuirano tehnološko istraživanje omogućili su postizanje izvrsnosti u proizvodnji širokog spektra drvenih podova i pribora.

Specijaliziralizirani su za odabir najboljeg drva, domaćeg i stranog kojeg obrađuju u svom pogonu u pokrajini Treviso.

Cijeli proizvodni ciklus Garbelotto drvenog poda i Master Floor Line u potpunosti se provodi u njihovim tvornicama, od procesa rezanja, lijepljenja do završne obrade, kako bi klijentima zajamčili certificirani proizvod Made in Italy kao što je propisano dekretom br. 135 od 25. rujna 2009. te mogućnost njihove prilagodbe u bilo kojoj fazi izgradnje.

“Garbelottova grupa stalno raste; svake godine ulaže se u nove napredne strojeve i kvalificirane radnike kako bi se tehnologija i inovacija kombinirali s umijećem i znanjem.”

GARBELOTTO – GOTOVI DRVENI PODOVI

Dragocjenost drvenog poda u kombinaciji s njegovom praktičnošću u postavljanju. Savršen pod za svaku prostoriju zahvaljujući beskrajnim mogućnostima personalizacije.

GARBELOTTO – CREATOR

Elegancija s daškom klasike za umjetnički dojam u vašem prostoru.

GARBELOTTO – CLIP UP

Clip Up System® je inovativni patentirani instalacijski sustav Parchettificio Garbelotto R&D odjela koji omogućuje jednostavno i brzo postavljanje parketa, uz veliku prednost mogućnosti zamjene jednog ili više dijelova u bilo kojem trenutku.

GARBELOTTO – HI-TECH® PROFIL

Garbelotto je patentirao inovativno rješenje koje želi reproducirati “navy stil” polaganja, kojeg obićno vidimo na jahtama i brodovima, privatnim kućama ili na javnim mjestima kao što su wellness centri, toplice i shopping zone.

Garbelotto galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas