Falper

Falper uz vrhunsku tehnologiju i strojeve za doradu proizvoda, završne detalje radi ručno, te možemo reći da su pojedini detalji pravi unikati.

Falper kupaonski namještaj

Kako zamišljete kupaonicu? Kao zasebnu prostoriju ili kao produžetajk dnevnog prostora, baš onako kao i Falper, renomirani proizviđač kupaonskog namještaja. Kupaonica je prostor koji kao i pstatak doma odražava nas ukus, naše ambicije i karatkter. Falper kupaonicu predstavlja kao potragu za ljepotom koja koristi duši. Ljepota koja se doživljava trima osjetilima,dodirom, mirisom i vidom. Sve navedeno nalazimo u materijalima, njohova autentičnost i pecizna obrada ono je što Falper izdvaja od ostalih proizvođača. Predivne baršunaste mramorne ploče koje krasi rub od 45 stupnjeva, te miris i toplina koju pruža pravo drvo ono su što oplemenjuje svaku kupaonicu.

 

Falper uz vrhunsku tehnologiju i strojeve za doradu proizvoda, završne detalje radi ručno, te možemo reći da su pojedini detalji pravi unikati.

Kod završne obrade drvenih ploha, Falper scoje proizvode lakira u nekoliko slojeva vodeći pri tome račun ao preciznosti nanosšenja laka i sušenju istog. Namještaj završni oblik dobiva prilikom montaže kada se dodadju ladice, police i ostali dodatci. Svi pa i najnevidljiviji dijelovi odušu vrhunskom kvalitetom što jamči trajnost i proizvoda.

“Osim kupaonskog namještaja, Falper u svom asortimanu nudi i date, ogledala te slavine.”

PREDNOSTI TVRTKE FALPER

Faler kade i umivaonici prepoznatljivi su zbog svojih nesvakidašnjih oblika, prava su remek djela u svijetu opreme kupaonica, te su zbog izvrsnog dizajna jako poznata. Ogledala stilom prate ostale kupaonske dodatke. Dostupna su u varijanatama sa si bez LED rasvjete, te s osramićima koji male kupaonice čine maksimalno iskorištenim. Sva ogledala dizajnirana su sa stražnjim strukturama koje jamče savršenu i ravnu refleksiju slike. Kod izdrade slavin, Falper koristi najprofinjeniju mehaničku obradu nehrđajučeg čelika.

 

Estetika u kombinaciji s obrtničkim i tehničkim znanjem pretvorila je Falper u simbol za luskuzni kupaonski namještaj. Rad s priznatim dizajnerima i briga o najsitnijim detaljima strvorili su etiku firme.

Falper he tijekom godina bio nagrađivan prestižnim nagradama od kojih se ističu Design Plus Award ISH i Red Dot Design Award.

 

Ukoliko ste ljubitelj lijepog dizajna i pazite i na najmanji detalj a pri tome vodute računa o kvaliteti, Falper je pravi izbor za Vas.

Falper galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas