Baxter

Koža je materijal koji u svaki prostor unosi dašak glamura i luksuza. Za najveći izbor namještaja od prave kože, s velikim izborom  boja i uzoraka, zaslužan je talijanski proizvođač Baxter.

Baxter namještaj

Baxter je mlada firma, koja datira tek iz 1990., ali gleda daleko u prošlost, na stoljetnu poduzetničku tradiciju,  koja je oduvijek težila izvrsnosti u proizvodnji namještaja za aristokraciju prve i srednje klase,  a danas u svojim kreacijama prati sve ljubitelje ljepote.

Njihova tajna krije se u ravnoteži sastojaka koji, kao u savršenom receptu, čine iskustvo gledanja i dodirivanja predmeta, doista jedinstvenim.

“Bazira se na reinterpretaciji engleskog ukusa i razvija se, kroz umjetnost obrade i oblikovanja kože, u proizvodnju jedinstvenih kolekcija.”

POVIJEST TVRTKE BAXTER

Priča kruži oko dvojice talijanskih prosvijećenih poduzetnika, Luigija i Paola Bestettija; radi se o karakterizaciji talijanske obiteljske tvrtke, iz koje proizlazi ljubavi prema materijalu i proizvodnoj kulturi.

Pokretač ideje o stvaranju ovog brenda leži u skrivenoj strasti i raste zahvaljujući ljudskom kapitalu, ljudima s kojima surađuješ, od kojih učiš i s kojima se mjeriš.

Sjedište tvornice smješteno je u Italiji, s rasprostranjenošću na međunarodnoj razini.

PREDNOSTI BAXTER NAMJEŠTAJA

Bazira se na reinterpretaciji engleskog ukusa i razvija se, kroz umjetnost obrade i oblikovanja kože, u proizvodnju jedinstvenih kolekcija.

Kolekcija obuhvaća sjedeće garniture, fotelje, i kompletan accessories, stolove, rasvjetu, sa zajedničkom poveznicom izrade od dragocjenih, prirodnih materijala, poput kamena ili ručno dorađenih metala.

Baxter galerija

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas