Art Interijeri

Art Interijeri

Zajedno dajemo funkciju i estetski pečat vašem prostoru.

Zajedno dajemo funkciju i estetski pečat vašem prostoru. Više od 20 godina zastupamo renomirane talijanske brendove namještaja, rasvjete, sobnih vrata i parketa.

Namještaj

Namještaj

Rasvjeta

Rasvjeta

Parket

Parket

Sobna vrata

Sobna vrata

Brandovi

Molteni Logo
Varaschin Logo
Doimo Cucine Logo
Dada Logo
Val Cucine Logo
Pogledaj sve brandove

Tko smo mi?

Ekipa iskusnih interijerista spremna će u skladu s Vašim željama i potrebama opremiti i oplemeniti Vaš interijer. U našoj ponudi pronaći ćete široki izbor namještaja modernog ili stilskog dizajna za uređenje vila, hotela, uredskih i javnih prostora.

Ponudu smo zaokružili rasvjetnim tijelima, sanitarijama i keramikom, te vrhunskim parketima, kako biste u našim luksuzno i inspirativno uređenim salonima u Splitu i Zagrebu pronašli sve što Vam je potrebno da bi se realizirali uspješni projekti opreme poslovnih i privatnih prostora.

Osim vlastitih salona, Art interijeri imaju partnere diljem Hrvatske. Transport robe iz Italije se realizira svakog tjedna kako bi isporuke namještaja za kljente bile u što kraćim rokovima.

POSLJEDNJE NOVOSTI

POSLJEDNJE NOVOSTI

  • fleksibilna garnitura Art Interijeri

ART INTERIJERI predstavlja – fleksibilna garnitura Avant-Après

Novo u Art Interijerima - garnitura Avant-Après, inovativni dizajn dizajnera Sergia Bicega za Sabu. Fleksibilna garnitura mekanih i zavodljivih oblika, ostavlja dojam prozračnosti prostora, a nadasve zadivljuje brojnim mogućnostima transformacije, zahvaljujući jedinstvenom naslonu za ruke koji se može postaviti na [...]

POSLJEDNJE REFERENCE